13 Kasım 2012 Salı

13 Kasım Burç Yorumları

 Sevgili Koç
Gökyüzü bugün yoğun geçen bir haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanız için sizleri destekliyor. Bugün elinizde olmayan sakarlıklarınız ev kazalarına sebep olabilir, dikkatli davranın. Haftanın genel değerlendirmesini sevdiklerinizle yapmalı, eleştiri ve önerilere açık olmalısınız. İş hayatınızın getirdiği stresli ortamdan tamamen uzaklaşmak için dışarı çıkın, sevdiğiniz insanla birlikte duygu dolu bir günün keyfini çıkarın. İlişkilerinde problem olan Koç"lar, bugün kendinizle baş başa kalarak kararlar almaya çalışın. 

Sevgili Boğa 
Bugün sezgileriniz insanların zihninden geçen düşüncelerini dahi hissedebilecek kadar güçlüdür. Yakınlarınızın, birlikte vakit geçireceğiniz insanların duygu, düşünce ve yaklaşımları için sezgilerinizin rehberliğine güvenmelisiniz. Diyete başlamayı düşünüyorsanız bugün sizin için idealdir. Metabolizmanızın hızla size yardımcı olacağını göreceksiniz. Yaratıcılığınızı göstermeniz gereken alanlarda yapacaklarınız için planlamalarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın sürpriz bir aktivesi ile oldukça mutlu olabilirsiniz. 

Sevgili İkizler 
Gökyüzü, yorucu ve tempolu bir haftadan sonra aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeniz için teşvik ediyor sizleri. Aile bireylerinin düşünceleri, yaşadıkları ve sizden beklentileri üzerine sohbetler yapabilir, karşılıklı fikir alışverişleri ile samimi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Birlikte yapılacak küçük geziler hafta sonunu zevkli bir hale getirecektir sizler için. Kendinize zaman ayırın ve kişisel bakımınıza özen gösterin. Haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olacak aktivitelerde bulunmak da size iyi gelecektir. Sağlığınızla ilgili konulara hassasiyet göstermeli ve ihmalkar davranmamalısınız. 

Sevgili Yengeç
Bugün kendi iç dünyanızla haşır neşir olacak ve ruhsal gelişiminize yönelik arayışlar içinde olacaksınız. Meditasyon yapabilir, engellendiğinizi hissettiğiniz konularda tamamen içinizden gelen duygularla çözümler oluşturabilirsiniz. . Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. Haftaya iyi bir başlangıç yapabilmek için kendinizle baş başa kalın, dinlenin ve hoşlandığınız, keyif alacağınız aktiviteler tercih edin. 

Sevgili Aslan
Göksel enerjiler yaşamınızı olumlu bir yönde değiştirirken bunun tadını çıkarın. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek. İşinizle ilgili konularda planlamalar yapın. Başkalarının fikirlerine önem verin ama kendi iç sesinizin size işaret ettiği yolda ilerlemeye devam edin. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz ve hoş sözlerinizle birlikte olduğunuz insanın tüm ilgisinin üzerinizde olmasını sağlayacaksınız. 

Sevgili Başak,  
Gökyüzü bugün, bağımsızlık duygunuzun bir hayli yüksek olacağına dikkat çekiyor. Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Kimsenin kaprisini çekecek durumda değilsiniz. İş stresinizden uzaklaşmanın verdiği rahatlıkla, işinizle ilgili konularda ise son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamaları dengede tutmayı başarmalısınız. 

Sevgili Terazi,
Gökyüzü, ruhsal ve fiziksel olarak önemli bir değişimin içinde olduğunuz bu süreçte mistik konulara olan eğiliminizin daha da artacağına işaret etmekte. Ruhsal enerjinizin bu olumlu etkisi, mesleki yaşamınızda daha da ön plana çıkıp insan ilişkilerinize farklılık katarak, çok daha başarılı girişimlerde bulunmanız için sizlere fayda sağlayacak. Bu süre içinde istekleriniz konusunda ısrarcı olmalısınız. Bugün meditasyon yaparak ruhsal enerjinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak, sakinleşerek doğru kararlar almanız için size fayda sağlayacaktır. Dışarı çıkın, gezin, yeni bir kitaba başlayın. 

Sevgili Akrep,
Duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gündesiniz. Bireysel olarak kendi yakınlarınızla yaşadığınız sorunları birlikte olduğunuz insana yansıtmamalısınız. Eğer bu kontrolü sağlayamazsanız karşınızdaki insanın da tepkisini alabilir ve derin bir kalp kırıklığı yaşamasına sebep olabilirsiniz. Başkaları yüzünden beraberliğinizi zedeleyecek davranışlardan sakının. Yeni bir ilişkiye adım atanlarınız ise birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz, aranızdaki duygusal yakınlığı kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz. 

Sevgili Yay,
Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu, enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz. Bunun için de sosyal olun, iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda tatlı heyecanlar ruhunuzu sarabilir, yeni bir ilişki ya da var olan ilişkinizde aşkın kuvvetli etkilerini yoğun olarak yaşayabilirsiniz. 

Sevgili Oğlak
Gökyüzü bugün, geçmişte deneyimlediğiniz bir sağlık problemi ya da sorunlu bir ilişkinizin tekrar size rahatsızlık verebileceğine işaret etmekte. Bu kişi eski eşiniz ya da uzun yıllar birlikte olduğunuz biri olabileceği gibi kendi kan bağınız olan biri de olabilir. Sağlığınızla ilgili hiçbir şeyi ihmal etmemeli, ilişkiler konusunda bencil yaklaşımlarla kendinizi haklı görerek sevdiğiniz insana hesap sorma gibi bir düşünce ile aynı hatalara tekrar düşmemelisiniz. Daha doğrusu geçmişte yaşadığınız acı deneyimlerin öfkesini hiçbir suçu olmayan insanlardan çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Geçmişte yaptıklarınızı bir an olsun durup düşünün ve tepkilerinizi gerçekten vermeniz gereken kişilere vermeyi öğrenin. Bu sizin kendi iç huzurunuz için oldukça önemlidir. 

Sevgili Kova,
Gökyüzü bu Pazar gününü keyifle geçireceğinize işaret ediyor. Olayların akışını bırakmamalı ve haklarınıza sahip çıkmalısınız. Aile bireyleri ile ilişkilerinizde diplomatik davranarak sezgilerinizin rehberliği doğrultusunda hareket etmelisiniz. Yakın çevreniz yapmayı düşündüğünüz bir proje ile ilgili haksız ve eleştirel yaklaşımlarda bulunarak canınızı sıkabilir. Tepkisiz kaldığınız takdirde zarar görebilirsiniz. Bugün fiziksel bakımınız için oldukça olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz; spora başlayabilir, saç ve cilt bakımınızı yapabilirsiniz. 

Sevgili Balık,
Bugün sevdiğiniz dostlar ve aile bireylerinizle özlem duyduğunuz keyifli ortamlar içinde bulunabilirsiniz. Uzun süredir yaşanan yorucu çalışmaların ve gerginliklerin ruhunuzda yarattığı fırtınaları dindirebileceğiniz güzel bir süreçtesiniz. Bol bol dinlenin, dışarı çıkın, keyif alacağınız aktivitelerde bulunun, kendinizi eve kapatıp kalmayın. Hafta başında yapacaklarınız için planlamalarda bulunun. Kilo problemi yaşıyorsanız diyet için uygun zamandasınız. Özel yaşamınızda huzur ve uyumun olacağı bu günlerde çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün Olumlaması: Zekamı ve iletişim gücümü seviyorum. Kendimi hiç zorlanmadan olduğum gibi ifade ediyorum. Yüreğimden dilime dökülen sözlerdeki gerçeklik başarıya giden yolumda tüm kapıları bana ardına kadar açıyor. Şimdi bu kapılardan güvenle ve bilgelikle yürüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Açıklama

beko,fiat, fiat freemont, fiat arabaları, araba reklamı, video reklam, isuzu,d max, isuzu d-max, lg kamera, kamera,para, forex, banka, altın, sigorta, ferdi kaza, kasko, poker, online poker, fiat albea, fiat araba modelleri, en iyi fiyat arabaları, freemont, beko, beyaz eşya, basketbol,teb, banka, eft, havale, golf, volkwagen, golf, araba, taşıt

Pages

ADS

Reklam verebilirsiniz