17 Kasım 2012 Cumartesi

Büyükşehir bld. 1-1 Elazığspor maç özeti golleri izle 17 kasım

Büyükşehir bld. 1-1 Elazığspor maç özeti golleri izle 17 kasım

1 puanla 14. sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 8 puanlı lig sonuncusu Elazığspor'u konuk ediyor.

Ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz'la ilk maçına çıkıyor. Carlos Carvalhal'la yollarını ayıran İstanbul temsilcisi son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir dur deme peşinde. Büyükşehir Belediyespor'da tek eksik sakatlığı bulunan Turgay Bahadır.

Elazıpspor ise ligin dibine demir atmış durumda. Yılmaz Vural'ın gelişiyle birlikte ardı ardına 4 hafta puan kazanmayı başaran Elazığspor, Kayseri maçında iyi gidişatını devam ettirememiş ve sahadan 4-0 mağlup ayrılmıştı. Elazığspor'daki en büyük eksik takımın hırslı oyuncusu Aydın Karabulut'un kırmızı kart cezalısı olması. Bununla birlikte Julien Faubert ve Amr Zaki de sakatlar arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Açıklama

beko,fiat, fiat freemont, fiat arabaları, araba reklamı, video reklam, isuzu,d max, isuzu d-max, lg kamera, kamera,para, forex, banka, altın, sigorta, ferdi kaza, kasko, poker, online poker, fiat albea, fiat araba modelleri, en iyi fiyat arabaları, freemont, beko, beyaz eşya, basketbol,teb, banka, eft, havale, golf, volkwagen, golf, araba, taşıt

Pages

ADS

Reklam verebilirsiniz